Vragen? Of iets anders?

Neem geheel vrijblijvend contact met me op, dan zal ik u zo snel mogelijk beantwoorden. 

Naam*
E-mailadres*
Bericht*

Even voorstellen...

Voelt u dat ook? We leven in een ander tijdperk. We worden bewuster en alerter. We willen weer terug naar de natuur. Gezonder leven zonder de zogenaamd goedgekeurde toevoegingen van de geldbeluste fabrikanten. Deze spelen in op iedere gezondheidstrend, die opspeelt. Met termen als "zonder suiker"en "puur natuur"willen ze u verleiden tot het kopen van bewerkte producten. Word bewust van de misleiding en verdiep u in wat de natuur u te bieden heeft.

Na een cursus kruidengeneeskunde ben ik nu bezig met een opleiding voor natuurvoedingsadviseur. Mijn interesse in de natuur werd al van jongs af aan gewekt door mijn vader, die altijd bezig was in zijn tuin. Hij benoemde altijd de namen van de bloemen, struiken en planten. Deze herinneringen kwamen weer boven tijdens mijn cusus kruidengeneeskunde.

Onze lieve heer heeft ons alles gegeven, wat we nodig hebben. De natuur is een speeltuin, waarin we mogen spelen, ontdekken, combineren, zoeken en vinden wat we nodig hebben om te genieten, om ons beter te voelen of om beter te worden.

Maar pas op... deze speeltuin is niet zonder gevaar. Niet alle plantaardige middelen zijn per definitie veilig of onschadelijk. Ga nooit zomaar iets proberen zonder advies van een deskundige, vooral niet wanneer u medicijnen gebruikt of zwanger bent. Ik ben geen arts en kan en mag geen diagnoses stellen.

Met vriendelijke groet,

Esther Engels