Groene Thee

Verse Groene Thee

Gedroogde Groene Thee

Cafeïne: Een simpele theeplant met verbluffende resultaten als het gaat om het verbranden van vetten. Dit is dankzij de van nature aanwezige cafeïne. Een kopje Groene Thee van 125 ml bevat ongeveer 30 mg cafeïne.

Polyfenolen: Goede, onbewerkte pure Groene Thee van goede kwaliteit bevat ook Polyfenolen, een sterke antioxidant. Zij beschermen je bloedvaten tegen aderverkalking (in combinatie met gezonde voeding...) en zijn goed voor de hersenen en de lever. Een kop groene thee bevat gemiddeld zo een 50-150 mg Polyfenolen. De smaak van Polyfenolen is bitter. Daarom wordt Groene Thee ook wel gecombineerd met een andere thee.

Antiviraal: Een positieve eigenschap van Groene Thee is de antibacteriële en antiviale werking, dankzij de Flavonolen. Ook is het effect tegen protozoën, virussen, schimmels en parasieten geconstateerd. Kijk in mijn webshop voor echte kwaliteit Groene Thee.

Pas op

Drink niet teveel Groene Thee. Teveel cafeïne kan onrust, hoofdpijn, slapeloosheid en hartkloppingen veroorzaken. Ook is deze thee niet geschikt voor zwangere en borstvoedende vrouwen.

Bronnen

-https://www.koffiekompas.nl/hoeveel-cafeine-in-koffie/

-https://www.gezondheidsplein.nl/dossiers/antioxidanten-en-vrije-radicalen/voeding-met-krachtige-polyfenolen/item118697

-https://www.puurnatuur.nl/camellia-sinensis-groene-thee-extra-info#:~:text=Typische%20groene%20thee%20catechines%20zijn,onderzochte%20inhoudsstof%20van%20groene%20thee.